От Лемурия до Днес, Вие Сте Чакали този Момент


Преди три милиона години Земята бе пълна със Светлина. Санат Кумара и 144 000 майстори дойдоха в Лемурия от Венера и се приземиха в Курама Яма (планина в Япония). Много от вас са присъствали по това време във вашето Светлинно Тяло и станали част от Съвета на Майсторите, който ще създаде бъдеще за всички цивилизации на Земята.

Направихме много планове за привеждане на хората на Земята до най-високо ниво на съзнание. След като плановете бяха ясни, се събрахме в Тенкава (Япония). Всеки от нас бе готов да пътува по целия свят, за да донесе посланието и инструментите, за да се повиши нивото на съзнание до Просвещение и Възнесение. В Тенкава ние направихме нашето обещание да останем с хората, докато те са готови за това знание. Мисля, че това е причината Санат Кумара да ни насърчава да отидем в Тенкава и отново пробудим нашите дарове. Учителите са много доволни, че толкова много от вас са отговорили на тяхната покана и поели пътуване до Тенкава. Може би не знаете какво се е случило там, но дълбоко вътре във вас се задейства нещо. Силата на Любовта беше свалена във вашето съзнание и сега можете напълно да се свързвате с Владиците всеки ден.

Това активиране вече започна. Отначало вие само ще чувствате раздвижване на нова енергия, но няма наистина да познавате в подробности какво се е случило. Не е необходимо за нас да разберем тази енергия днес. Ние само трябва да чувстваме раздвижването и вътре в нас. Един ден вие ще почувствате, че е време да направите крачка и да позволите на тази енергия да се движи през вас. Енергията ще се движи през и мотивира сърцето ви да направите нещо. Всеки път, вие няма да знаете какво е това и как да използвате енергията, докато не предприеме тази стъпка, за да може енергията да се движи през вас. Трябва да покажете на майсторите и на вселената, че имате доверие на това, което се случва.

Доверявайки се на енергията е ключът. Ако имате смелостта да пристъпите напред и действително го направите, всички майстори ще бъдат там, за да ви помогнат. Това е същата енергия, която се движеше през вас преди много време, когато сте били с майсторите в Светлинно Тяло. Тя ще се чувства странно позната, но малко объркваща, когато се опитвате да я разберете в сегашният ни свят. Не мислете! Просто ще се разочаровате когато човешкият ум се опитва да разбере какво сте знаели тогава и как да го актуализирате в този модерен свят.

Тази енергия е от Лемурия. Тя изобщо не е като нищо, което знаем днес. Почувствайте енергията и нека вашите спомени се пробудят. Това е само първата стъпка. Всяко нещо ще стане по-ясно, по-късно. Доверете се на чувствата си! Майсторите искат само да видят, че се доверявате на това, което се случва. В известен смисъл това е тест, за да видите дали можете да предприемете тази стъпка. След като демонстрирате, че сте готови, майсторите ще се свържат с вас и ще ви водят. Доверието е нашата най-важна стъпка. Това е истинското началото на едно бъдеще, което ще бъде по-невероятно от всичко, което някога сте правили.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Много искам това да се случи с всички нас,макар че много хора все още живеят в заблуда и не искат да се събудят!Искрено се надявам и доверявам на Висшите сили да ни закрилят и водят по пътя ни....Благодаря, г-н Кирилов,много Ви благодаря!

    ОтговорИзтриване